Esports B92.net

Hearthstone Igre bez Granica!

Blizzard i kompanija Course u čast izlaska Hearthstone ekspanzije Journey to Un’Goro organizuju veliko humanitarno druženje i takmičenje poznatih Hearthstone ličnosti u duhu tradicionalnih “ekstreminih” takmičenja koja su kod nas uglavnom poznata kao Igre bez Granica.

Nikola Savić klan rur
Podeli
foto: Course
foto: Course

Događaj se zvanično zove “Dino Dash – The Un’Goro Obstacle Course” i već je unapred snimljen i održan, a na Hearthpwnu se pojavio prvi promo video gde imamo prilike da vidimo predstavljanje učesnika i par zanimljivih detalja kako je sve izgledalo.

Domaćini događaja su bili Frodan i Alliestraza, a učesnici poznati Hearthstone strimeri i Twitch persone: Trump, Brian Kibler, Hafu, Chief Pat, Molt, nickatnyte i Clash with Cam.

Oni su na specijalno pripremeljlenom setu, nalik na onom kakav smo gledali u čuvenim Nindža Ratnicima, pokazivali svoje umeće snalaženja u nezgodnim fizičkim zadacima – pritom obučeni u ogromne i nezgrapne kostime dinosaurusa!

Još uvek nema informacija kada ćemo imati prilike da gledamo ceo događaj, ali već sada vidimo da će biti jako zabavan!

Na događaju je prikupljeno ukupno 50 000 dolara za humanitarne svrhe, a novac je raspoređen u zavisnosti od izbora učesnika i njihovog rezultata na takmičenju.

Pomenuti promo video možete videti na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.