Esports B92.net

Blizzard planira da vrati mogućnost kupovine Wild setova

Da li biste vi kupovali Wild setove?

nikola savić klan rur
Podeli

Prošlo je već više od godinu dana od kada su u Hearthstoneu prvi put uvedeni formati, odnosno Wild i Standard format, a jedna od prvih stvari koju su fanovi zahtevali, jeste da Blizzard ostavi mogućnost kupovine starih avantura i ekspanzija.

Tada je delovalo kao da je Blizzard rešio da potpuno ignoriše i skrajne Wild format kao smetlište karata, u prilog čemu je išla i činjenica da Wild setove niste mogli da pazarite, već samo da kraftujete karte za njih.

Ovo je naravno mnogo teži način dolaska do željenih karata, pa fanovi već praktično godinu dana galsno zahtevaju da Blizzard omogući kupovinu starih avantura i setova bukvalno vičući “Blizzard, OĆEMO DA TI DAMO PARE” omogući nam to.

Pošto su početkom ove Standard godine iz Blizzarda najavili “jaču” podršku Wild formatu, ponovo se rodilo i ovo pitanje pristupačnosti Wild setova, i Ben Broud se oglasio na tviteru rekavši da je ovo nešto i čemu veoma aktivno razmišljaju i da će svakako biti implementirano u skorije vreme jer planiraju veliku podršku za Wild u ovoj godini.

Videćemo da li će možda sadržaj ovih ekspanzija imati manju cenu (što mislimo da bi bilo korekatno), ali u svakom slučaju znamo puno igrača koji bi želeli da odigraju Naxxramas, ali nisu bili tu pre nego što je krenuo Standard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.