Esports B92.net

Sjajna muzika specijalno komponovana za Un’Goro karte

Blizzardu se redovno mogu zameriti mnoge stvari kada je Hearthstone u pitanju, i svi mi iz ljubavi prema ovoj igri imamo hiljadu i jedan problem i žalbu koju želimo da vidimo rešenu.

nikola savić klan rur
Podeli

Ipak, jedna od stvari koja je uvek bila na samom vrhuncu jeste savršeni vizuelno-zvučni doživljaj koji se uvek brinuo da zaista uživamo igrajući Hearthstone.

Kako je igra rasla i razvijala se, tako je sa svakom novom ekspanzijom ceo set dobijao potpuno novu muziku i nove specijalne slike za karte, za razliku od ranijih setova koji su nešto imali novo, a nešto reciklirali iz WarCraft strategija i WoW-a, te WoW TCG kartične igre.

Un’Goro, osim što je sjajna ekspanzija sa verovatno do sada najboljom metom poslednjih godina, jeste takođe i vizuelno i zvučno urađena zaista neverovatno.

Ono što je posebno sjajno je što je svaka od 23 legendarne karte u ovoj ekspanziji dobila novi i posebno komponovani “tuš”, odnosno muzičku pratnju koja ide uz kartu kada je odigrate, svaki od ovih džinglova ima šmek džungle i divljine.

Youtube kanal SoullSand nam je sakupio sve ove teme na jednom mestu, pa vas pozivamo da ih čujete i još jednom se uverite koliko dobro zvuče, i kako dobro Blizzard ume da brine o ovakvim detaljima

Video možete pogledati na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.