Esports B92.net

Glasajte za svog favorita i osvojite Gadgetzan packove

Blizzard opet organizuje sistem glasanja fanova gde su nagrade Hearthstone packovi, kao što je bilo jesenas na BlizzConu i ove zime na Hearthstone Winter Championship.

nikola savić klan rur
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Ovoga puta se glasanje odnosi na završni turnir Hearthstone Collegiate National Championship, koji se igra u Esports Areni u gradu Santa Ana u Kaliforniji.

Nagradni fond ovog šampionata je 160 000 dolara, ali u stipendijama za studiranje, a ovo su univerziteti koji su dospeli do završnog turnira, nakon mesec dana borbe u prethodnim fazama:

Shawnee State University
Colorado State University
École Polytechnique de Montréal
Rutgers University
The University of Texas at San Antonio
University of North Carolina – Chapel Hill
University of California – Riverside
University of California – Berkeley

Naravno, baš kao i vi, ni mi ne znamo ko će ovde biti favorit, tako da zaista nemamo neku preporuku da vam damo za koga da glasate, ali možete osvojiti do 3 Gadgetzan packa, tako da vas ništa ne košta. Jedan pack vam je zagarantovan, jedan dobijete ako se vaš tim plasira u polufinala, i još jedan ukoliko se plasiraju u finale.

Turnir se održava 22. i 23. aprila, a prenos će biti na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu, gde će vam domaćini biti Frodan, Kibler, ThatsAdmirable i drugi.

Sve ostale informacije o formatu, bracketu i timovima možete saznati u zvaničnom Blizzardovom blogu na OVOM linku, a tu takođe možete obaviti i vaše glasanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.