Esports B92.net

Izazovite erupciju vulkana na Hearthstone Un’Goro tabli

Nikola Savić KlanRUR
Podeli
foto: skrinšot
foto: skrinšot

Iako je nova Un’Goro tabla za Hearthstone pristuna u igri već neko vreme (izašla je par dana ranije od same ekspanzije), igračima je trebalo čitavih dest dana da otkriju glavnu tajnu table – kako da vulkan proradi.

Obično sve interakcije na novim tablama bivaju otkrivene mometnalno čim se pojavi patch koji ih donese, ali ovo je prvi put da se desilo da Blizzard dobro sakrije ovakvu neku tajnu. Sve je počelo kada su se neki fanovi na Redditu pre nedelju dana žalili da na tabli nema previše zanimljivih interakcija, da bi se Majk Donejs, Hearthstone dizajner, javio i rekao da postoji način da se aktivira Vulkan, ali trebate biti “muzički talentovani”.

Mnogi su mislili da troluje, sve dok neki igrači nisu počeli da istražuju i pokušaju da nađu o čemu se radi, da bi im tek juče na kraju uspelo. Ispostavilo se da je potrebno svirati na stvarima u donjem desnom uglu u ritmu nekih delova glavne muzičke teme za Un’Goro ekspanziju i na kraju je pronađena dobitna kombinacija bota. Ona glasi D G E G A, po obeležjima na slici dole:

foto: Reddit
foto: Reddit

Kada isklikćete to u pravom redosledu, desiće se erupcija koju možete videti ispod na klipu. Sjajna interakcija i ovakvi detalji i male tajne su nešto zbog čega svi volimo Blizzard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.