Esports B92.net

Najavljen drugi Red Bull Team Brawl Hearthstone turnir

Jedan od najzabavnijih turnira iz prošle godine nam se vraća.

Nikola Savić KlanRUR
Podeli
foto: skrinšot
foto: skrinšot

Pre oko godinu dana, februara prošle godine, kompanija Red Bull je u saradnji sa esport organizacijom Tempo Storm organizovala tada prvi timski “sealed” Hearthstone turnir, gde je pobedu odneo upravo tim domaćin – Tempo Storm.

Danas nam Red Bull i Tempo Storm najavljuju novo izdanje ovog turnira, Red Bull Team Brawl 2017, koje će zapravo biti tri odvojena događaja koja će se odigrati tokom godine. Prvi se odigrava već ovog vikenda, 15. aprila, dok će sledeći biti na leto, 5. avgusta, i onda je finalni događaj zakazan za 15. decembar.

Format će biti isti kao i prošle godine. Preko alatke na Tempo Storm sajtu, timovi će otvoriti određen broj packova i od datih karata napraviti po 3 decka sa kojima će igrati na turniru. Mogu koristiti samo te kopije karata koje su dobili na turniru i ne mogu jednu kopiju karte koristiti u više deckova, osim ako nisu izvukli više kopija te karte.

Sami mečevi će biti Conquest bo5, a igrači iz tima će zajedno igrati svaki meč, gde će publika dobiti priliku da ih sluša dok razmatraju svoje poteze.

Četiri tima koja će učestovati na turniru su Tempo Storm, Team SoloMid, Team Luminosity i Team Dignitas, i oni će igrati round-robin sistem (svako sa svakim) i onda na kraju dve najbolje ekipe igraju finali završni meč za titulu prvog Team Brawl šampiona u ovoj godini.

Domaćini će biti poznata Hearthstone lica, Frodan i ThatsAdmirable, a ceo događaj možete pratiti na kanalu www.twitch.tv/redbullesports ove subote.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.