Esports B92.net

Stižu novine za Hearthstone Fireside Gatherings

Fireside Gatherings su okupljanja Hearthstone igrača zvanično podržana od strane Blizzarda koja u osnovi imaju cilj da se Hearthstone fanovi povezuju, upoznaju i druže uživo.

Klanrur.rs, Nikola Savić
Podeli
Foto: Blizzard
Foto: Blizzard

Svako može da organizuje Fireside Gathering u svom gradu, dovaljno je samo da obezbedi neku otvorenu lokaciju gde ljudi mogu da se okupe, odredi datum i prijavi svoj događaj na zvaničnoj stranici – firesidegatherings.com gde će vam Blizzard nakon par dana odobriti događaj i neretko poslati i paket sitnica da podelite fanovima na licu mesta.

U poslednjem Designer Insights videu na zvaničnom Hearthstone Youtube kanalu, tema su ovoga puta bili upravo Fireside Gatherings, i umesto Ben Broda koga smo najčešće viđali u Designer Insights epizodama, ovoga puta nam se obratio Pat Nagle, po kome je Nat Pagle nazvan i ko je zadužen za kreiranje Tavern Brawl sadržaja, ali i za gomilu drugih stvari.

On nam je doneo neke novosti koje će obradovati organizatore Fireside Gatherings događaja, ali i sve one koji vole da idu na iste. Blizzard uvodi in-game podršku za Fireside Gatherings. Preko gps tehnologije će sada igrači kada se uloguju u Hearthstone odmah znati da li su na pravom mestu i biće im jasno naznačeno da su došli na Fireside Gatherings kako su i želeli.

U friend listi biće posebna odvojena grupa za taj Fireside Gathering koja će biti obojena žuto, pisaće ime događaja na vrhu i svi igrači koji se nalaze u mreži u okviru tog Fireside Gatherings će biti takođe jasno naznačeni i obojeni žućkastom bojom.

Najavljeni su i specijalni Fireside Brawls, koji će biti dostupni samo na Fireside Gathering događajima, i koji će biti specijalno dizajnirani sa igranjem uživo na umu, “lice u lice”.

Na kraju, organizatorima će biti omogućeno da na sajtu naprave svoj specijalizovani simbol za krčmu i koji će se pojavljivati kada igrači otvore Hearthstone, ukoliko se nalaze u mreži vašeg događaja.

Kako sve to izgleda, pogledajte u klipu ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.