Esports B92.net

Forsen odustao od Hearthstone Global Games zbog P4wnyhof

Glasanje za članove nacionalnih timova u Hearthstone Global Games je završeno i poznati su sastavi svih zemalja učesnica.

Nikola Savić klan rur
Podeli
foto: ForsenTV Youtube
foto: ForsenTV Youtube

Svakako najveću pažnju je izazvao sastav ekipe Nemačke, u čije redove je dospeo i kontroverzni P4wnyhof, zbog koga su mnogi nemački igrači rekli da će bojkotovati događaj ukoliko dospe u reprezentaciju.

Među tim Nemcima su i Xixo i SuperJJ, ali oni nisu ni dospeli do ekipe, pa je ne mogu ni bojkotovati. Međutim, njihovom bojkotu se pridružio i Forsen, jedan od najpoznatijih Hearthstone strimera, koji je dospeo u ekipu Švedske, i sada kada su rezultati gotovi, on poručuje da će održati svoju reč i povlači se iz sastava Švedske reprezentacije.

Rekao je da iako njegovo povlačenje neće uticati na to što će P4wnyhof biti u ekipi Nemačke, da će bar na taj način poslati jasnu poruku da on nije poželjan deo Hearthstone zajednice, zbog svih okolnosti koje se za njega vezuju.

Rekao je još i da razume ostale koji ne žele da se povuku i propuste ovu priliku, jer je od jedan od retkih igrača koji ima takav luksuz i kome to neće previše škoditi.

Njegovo mesto će najverovatnije zauzeti Sjow.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.