Esports B92.net

Elementali su stigli u Hearthstone! Šta mislimo o njima?

Stigli su nam Elementali i evo koji su naši prvi utisci o njima.

Nikola Savić KlanRUR
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Kao što nam je najavljeno još kada smo prvi put videli novu Hearthstone ekspanziju Journey to Un’Goro, Elementali su dobili svoj minion Tag, ali sve do sinoć nismo znali kakva će biti njihova sinergija, pa tako nismo mogli previše i da pričamo o njima.

Sinoć je međutim osvanuo blog na zvaničnom Hearthstone portalu, gde je Majk Donejs (Mike Donais) pričao upravo o Elementalima i njihovoj sinergiji, pa smo usput imali prilike i da vidimo 4 nove Elemental karte.

Ispostavilo se da će Elemental sinergija raditi po principu da ako ste odigrali Elementala prethodnog poteza, neki Elementali će imati bonus u aktivnom potezu. Majk je rekao da su prošli kroz različite forme i oblike Elemental sinergije, jer su želeli da se igrači osećaju jedinstveno kada ih igraju. Obratite pažnju da sinergija radi samo ako ste odigrali iz ruke (If you played), ne i ako ste summonovali elementala.

Osim ovoga što smo na kraju dobili, u opciji su još bili i bonusi ako odigrate Elementala u istom potezu, bonus ako odigrate Spell pre nego što odigrate Elementala, davanje posebnih Elemental Charge tokena koje trošite da biste ojačali vaše Elementale, čak i posebni Elemental tag i za neke spell karte.

Na kraju su ipak došli sa ovom idejom, da neki Elementali imaju bonus ako ste odigrali Elementala prethodni potez. U Journey to Un’Goro nam stiže 25 Elemental miniona i najveći broj će biti Mage/Shaman karte, jer su to klase koje barataju elementarnom magijom, ali biće ih i kod drugih klasa, kao i neutralnih opcija.

Osim toga, već je najavljeno i da će dosta starih karata dobiti Elemental tag, a sada znamo i koje su to karte, njih ukupno 18: Water Elemental, Anomalus, Ragnaros Lightlord, Lightspawn, Dust Devil, Unbound Elemental, Fireguard Destroyer, Rumbling Elemental, Earth Elemental, Fire Elemental, Neptulon, Al’Akir the Windlord, Arcane Anomoly, Ice Rager, Magma Rager, Frost Elemental, Baron Geddon i Ragnaros the Firelord.

U blogu su nam prikazane i 4 nove Elemental karte, Stone Sentinel, Flame Geyser, Fire Fly i Ozruk, a naše detaljno mišljenje o njima možete pročitati na Klan RUR portalu prateći ovaj link.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.