Esports B92.net

Trump napustio TSM i prešao u Tempo Storm

Make Tempo Storm great again!

Nikola Savić KlanRUR
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Jedna od najvećih legedeni Hearthstone scene Džefri ‘Trump’ Ših, juče je u razmaku od nepunih 5-6 sati zvanično napustio Team SoloMid i zatim osvanuo na naslovnoj stranici Tempo Storma, u objavi da je postao novi član Reynadove esports organizacije Tempo Storm

U kratkoj objavi na stranici SoloMida, stoji da tim i organizacija, nakon više od 3 godine saradnje, nisu mogli da dođu do zajedničkog jezika prilikom obnove ugovora, tako da su dogovorno raskinuli saradnju.

Trump je uz Krippa u SoloMidu bio godinama, i obojica su jedna od najvećih imena Hearthstone striming scene i uopšte spadaju među najveće strimere na Twitchu, pa je TSM preko njih reklamirao svoje brendove širokoj publici. Nedavno je u Team SoloMid pristupio Cydonia, kao prvi novi Hearthstone igrač u ovom timu nakon skoro tri godine, a sada je izgleda i malo jasniji njegov dolazak, kada znamo da Trump napušta tim, iako će igrati sasvim drugačije uloge. Imajući u vidu da TSM planira da dovede još Hearthstone igrača, čini se da će sada njihov fokus preći sa strimera na više kompetitivne Hearthstone igrača, tako da ostaje da se vidi kakva će sada biti uloga Krippa, i da li će nastaviti da bude deo tima.

Kao što smo pomenuli, svega par sati nakon ove objave, stigla je nova vest, ovoga puta iz Tempo Storma. Trump je postao novi član Tempo Storma! Ryenad je poznat kao vlasnik tima kao jako ceni igrače koji pre svega prave puno sadržaja, a Trump je definicija toga sa svojim redovnim analizama, metodičkim klipovima, vodičima za početnike, f2p legend akcijama i drugim stvarima. Osim toga, Trump i Reynad su dobri drugari koji stalno gostuju jedan drugom na strimu, pa je ovo bio i logičan korak.

Trump je iskoristio priliku da se u objavi i našali na Reynadov račun, pa je rekao da je došao u Tempo Storm, zato što zna da je Reynad “snažan, nezavisni čovek kome nije potrebna žena, i da će uskoro Tempo Storm postati Trumpo Storm”.

Radujemo se ovoj novoj saradnji na Hearthstone sceni i jedva čekamo da vidimo šta će nam ona doneti. Zanimljivo je da je Reddit thread o Trumpovom napuštanju tima SoloMid, sakupio gotovo 30 000 apvoutova, jer su reditori želelli da troluju naslovnu stranu Reddita zbog imena Trump, i u tome su i uspeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.