Esports B92.net

Nezaustavljivi Pavel do još jedne vezane titule!

Samo dan nakon što je ubedljivo osvojio evropsku titulu na Europe Winter Playoffs, Pavel nastavlja sa neverovatnim rezultatima.

Nikola Savić klan rur
Podeli
foto: Twitch skrinšot
foto: Twitch skrinšot

Svetski i evropski prvak je ponovio ono što je uradio i nakon BlizzCona, osvojio je vezani turnir odmah nakon velike pobede, i time još jednom zapušio usta svima kojima ga kritikuju da je samo imao sreće. Ovoga puta je pala titula na turniru Kinguin for Charity 2017, gde je u finalu pao Rumun RDU.

Kinguin se vratio sa ovom serijom turnira nakon što je negde sredinom 2015. nestao sa Hearthstone scene. Ono što je bilo posebno zanimljivo, jesto što je turnir koristio takozvani Strike format (ranije Destiny), koji je osmislio upravo RDU, i koji poprima sve veću popularnost kod fanova.

Pavel je u finalu protiv RDU-a gubio sa 2-1, ali je uspeo da se vrati, preokrene rezultat i uzme pobedu od 3-2.

Posebno je bio uzbudljiv poslednji meč, Pirate Warrior protiv Reno Warlocka. RDU je imao neverovatno dobro agresivno otvaranje i Pavel je bio gotovo sigurno mrtav turn 6.

Ali je turn 5 odigrao Kazakusa u nadi da će ga spasiti, napravio savršen 1 mana Kazakus Potion koji je očistio tablu i dao Pavelu 4 armora, što je bilo taman za dlaku dovaljno da preživi još jedan potez, jer RDU nije mogao da ga ubije.

Onda je naravno došao turn 6 za Pavela, koji je momentalno odigrao Reno Jacksona i srušio rumunskom igraču sve snove, a sebi stavio još jednu titulu na saldo bogate karijere.

Pavelu je ova titula donela zaradu od 3 000 doara, dok je drugoplasirani RDU osvojio 1000 dolara.

Pogledajte odlučujući momenat finala:

Prati B92 na Viberu

Hearthstone

Klan RUR Hearthstone turnir na Games.con festivalu!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Hearthstone petak 17.11. 20:25 Komentara: 0

Zbog Dead Man’s Hand Warriora promenjena HCT pravila

Jedan od zanimljivijih i težih špilova za igranje koji se pojavio nakon izlaska Knights of the Frozen Throne ekspanzije jeste nova varijanta Fatigue Warriora, koja se bazira na novoj Warrior karti Dead Man's Hand, a koji koji je osmislio i popularisao poznati Hearthstone strimer i igrač Dog.

Hearthstone petak 15.09. 11:19 Komentara: 3

Rečnik Hearthstone žargona i termina za početnike

Iako često pišemo ovde o raznim Hearthstone temama, ponekada verovatno zdravo za gotovo uzimamo da svi poznaju i razumeju žargone koji se koriste u Hearthstone svetu i koji su ustanovljeni praktično od kada je igra i izašla. Neki od njih su preuzeti iz drugih igara, bilo kartičnih bilo video igara, dok su drugi jedinstveni za Hearthstone.

Hearthstone utorak 12.09. 09:37 Komentara: 10

Hearthstone: Stižu nerfovi!

Baš kao što je Ben Brode i najavio za vikend, Blizzard je rešio da ne čeka “vekovima” da se meta sama od sebe reši i večeras nam je najavljen novi set nerfova koji uglavnom udara na neke basic karte, koje se igraju u svojim klasama praktično od kada Hearthstone postoji.

Hearthstone utorak 5.09. 19:53 Komentara: 13

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu