Esports B92.net

Hafu je novi član tima NRG

Nikola Savić KlanRUR
Podeli
foto: NRG
foto: NRG

Rumej “Hafu” Vong je već godinama poznato lice na Hearthstone sceni strimera, koja je uz Hearthstone praktično od kada je igra izašla. Iako voli da igra i constructed (bila je posebno zaljubljena u stil igranja starog MIracle Rogue decka), ona je uglavnom pre svega poznata kao izvrsni Arena igrač, sa vrlo specifičnim agresivnim stilom igranja.

O njoj danas pričamo zato što je organizacija NRG Esports, delimično u vlasništvu i poznatog košarkaša Šakila O’Nila, objavila da je angažovala i trećeg Hearthstone igrača za porebe njihovog tima, a to je upravo Hafu.

Hafu će se tako pridružiti Amazu i Amnesiacu, koji su od ranije članovi tima. Amaz je bio Hearthstone igrač sa kojim je NRG formirao odeljenje septembra prošle godine, da bi mu se ubrzo pridružio i Amnesiac koji je takođe došao iz tima Archon, pošto je tim faktički prestao da postoji kada ga je napustio i sam Amaz, koji je bio vlasnik.

Videćemo da li će Hafu imati samo ulogu Arena strimera i kreatora sadržaja za potrebe tima, ili će imati možda i neku ozbiljniju takmičarsku ulogu sada kada je član tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.