Esports B92.net

Novi Hearthstone set se zove Lost Secrets of Un’Goro?

Izgleda da u novoj Hearthstone ekspanziji putujemo u Kalimdor, tačnije u njegove najjužnije predele.

nikola savić klan rur
Podeli

Danas je potpuno nenadano iskrslo veoma zanimljivo otkriće, a tiče se budućnosti Hearthstonea, odnosno novog seta koji možemo da očekujemo.

Naime, na sajtu poznate glasovne glumice Lani Minella, u okviru bogate liste njenih uloga koje je do sada uradila, nalaze se i poslovi za Hearthstone.

Imamo Hearthstone: Heroes of Warcraft (osnovni set), imamo Hearthstone: Whispers of the Old Gods i imamo Hearthstone: Lost Secrets of Un’Goro!

Ovaj poslednji je još uvek nepostojeći set i sasvim je realna mogućnost da je glumica greškom pre vremena među svojim dostignućima izlistala i novu, još uvek nenajavljenu Hearthstone ekspanziju. Glumica je navela i kome daje glasove u ovom novom setu, pa na osnovu toga možemo da kažemo da već znamo i neke prve karte iz seta, to su: Golakka Crawler, Pteradactyl, Anklesaur, Hydra i Brontosaurus.

Inače Lani je u ranijim setovima davala glas kartama: Faceless Summoner, Twilight Geomancer, Ancient Shield Bearer, Darkshire Librarian, Cult Master, Arathi Weapon Smith i Imp Master.

Un’Goro Crater je lokacija iz WoW-a koja se nalazi u najjužnijim delovima Kalimdora, izolovana od ostatka sveta i naseljena egzotičnim biljkama i životinjama. Više o lokaciji možete pročitati OVDE.

Šta mislite, šta može da nas očekuje u ovoj novoj ekspanziji? Ukoliko se ovo curenje ispostavi kao tačno, pokazaće se još jednom da developeri ponekad imaju pravo kada žele da ne govore glasovnim glumcima kome pozajmljuju glasove, što je bio jedan od razloga štrajka ovih glumaca prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.