Esports B92.net

Tekken 7: Namco izbacuje patch za PC, PS4 i XB1 verziju igre

Najnovije izdanje Tekken franšize je konačno stiglo i u domove na opšte oduševljenje fanova.

miloš mitrić KlanRUR
Podeli

Uprkos sjajnom prijemu, sam start igre nije bio baš gladak i pojavili su se značajniji problemi. Ukoliko niste upućeni, PS4 korisnici su izrazili nemogućnost igranja ranked mečeva kao i probleme u konekciji. Takođe, pojedini igrači su se žalili na input delay koji je ubačen u igru i koji je nešto viši na konzolama.

Namco je ubrzo odgovorio na primedbe u svojoj zvaničnoj izjavi i sada imamo i datume kada će ovi patchevi stići. Najpre za PC danas stiže patch koji se bavi bezbednosnim pitanjima i Denuvom, dok će do kraja nedelje PS4 dobiti patch kojima bi trebalo da se reše problemi sa konekcijom i rankedom. Nakon toga, XB1 i PC verzija će dobiti ovaj patch kako bi se ispravili eventualni bugovi i utvrdila stabilnost.

Dok čekate, imate par alternativnih rešenja za PS4. Ako želite da igrate rank preporučuje se da uđete u match list i da ne radite ništa dok vam ne stigne poziv za meč. Pored toga, tournament i player match rade bez većih problema, tako da i dalje možete uživati u onlajn borbi.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.