Esports B92.net

Kog novog lika biste voleli da vidite u Tekkenu 7?

Jedna od skorijih najava vezanih za Tekken 7 jeste da će se u igri pojaviti dva lika iz drugih franšiza.

nikola savić klan rur, Milozof
Podeli

Ništa nakon toga nije bilo rečeno što je ostavilo prostora za brojne spekulacije. Međutim, na Tviteru se oglasio glavni producent igre Katsuhiro Harada traživši od fanova da postave svoje predloge koga bi voleli da vide u najnovijem Tekkenu.

Viđeni su vrlo zanimljivi predlozi od kojih se najviše pojavljivao Kazuma Kiryu iz Yakuza franšize. Dosta se zahteva odnosila i na Geesea Howarda iz King of Fighters tj. Fatal Fury franšize kao i na Dantea iz Devil May Cry franšize. Takođe zanimljivo zvuči i ideja Sonye Blade i potencijalni sukob sa femme fatale Tekkena Ninom Williams. Isto su neki predložili i Morrigan iz Darkstalkers igara koja bi se uklopila s obzirom da je Namco već najavio vampirskog lika u vidu Elize

Viđeni su i neki “zanimljivi” predlozi kao što su Shadow the Hedgehog, Scorpion, Cloud iz Final Fantasya, Solid Snake iz Metal Gear Solida, ali su svi ovi izbori i dalje mogući pogotovo što je Namco sarađivao sa Nintendom na Super Smash Bros. for Wii U zbog čega bi mogli da srede stvari po pitanju licenci. Neki predlažu još Street Fighter likova pored Akume, a najčešće se javljaju Chun Li i Ryu.

Koga god da Namco odluči da uvrsti u sastav, ti likovi će moći da se nabave u okviru DLC sadržaja igre, a već sada možete uz Deluxe verziju preuzeti ceo sadržaj koji bi bio u okviru Season Passa, a sve to će biti dostupno 2. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.