Esports B92.net

ELeague Street Fighter V Invitational: Rezultati drugog dana

Završen je i drugi dan ELeague turnira kao i svi mečevi grupe B preliminarne faze.

Nikola Savić klan rur, Milozof
Podeli

U grupi su se našli PR Balrog, Snake Eyez, Eita, GamerBee, Justin Wong, Daigo Umehara, Alex Valle i Gllty i imali smo priliku da se podsetimo nekih starih rivalstava, kao što je rivalstvo Daiga sa Alexom i Justinom.

Slično grupi A i u ovoj grupi je najbolji prošao poput stihije, s tim da je ovoga puta to bio PR Balrog, izgubivši samo od Snake Eyeza rezultatom 2-1 u vrlo tesnom meču. Kad smo kod Snake Eyeza, on je prošao takođe u drugu fazu regolarne sezone kao drugi sa učinkom 5-2 i zanimljivo je da je jedine mečeve izgubio od dva najstarija takmičara, Daiga i Alexa Vallea. Sa 4 pobede su završili GamerBee i Eita, dok su u taj-brejkeru Daigo i Justin prošli zbog pobeda nad Alexom, iako su svi završili sa rezultatom 3-4. Gllty je učešće završila kao i Ricky bez pobede, ali je vrlo lako mogla da eliminiše Daiga s obzirom da su igrali do poslednje runde.

Danas u mečevima grupe C ćete moći da vidite pravu grupu smrti, sa igračima kao što su Tokido, Fuudo, Xian, MOV, K Brad, FChamp, Wolfkrone i Gootecks i možete mečeve pratiti na ELeague Twitch kanalu, a ostavljamo vas sa jednim od zanimljivijih momenata dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.