Esports B92.net

Škola Tekkena sa RUR Cold Heartom - epizoda 2. je tu

KlanRUR Izvor:
Podeli

Donosimo vam drugi deo zanimljive škole Tekkena sa Vladom “RUR Cold Heart” Stanković, koji je nedavno dobio priznanje i u vidu pozicije na listi CKT Tekken tima Fergus a sada želi da naglasi igračima koliko je u stvari Tekken blizu džudou u stvarnom životu i koliko je bitno baviti se sportom pored gejminga.

Čitava epizoda je nastala u sali džudo kluba Partizan Veliki Mokri Lug, uz pomoć instruktora Stevana Stojanovića, kojima ovim putem želimo posebno da zahvalimo, a dodatne informacije o njima možete pronaći ovde.

Naglasak čitavog videa je na preciznosti kojom je džudo predstavljen unutar samog Tekkena i nadamo se da ćete se dobro zabaviti pošto Vlada i Stevan nisu štedeli sebe da vam prikažu mnoštvo bacanja iz Tekkena u stvarnom životu. Prethodnu epizodu Cold Heartove škole Tekkena možete pronaći u linku na vrhu teksta ili direktno na KlanRUR YouTube kanalu.

Uživajte:

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

FGC

Leo vodič sa RUR ColdHeartom

Posle jako zanimljivih uvodnih epizoda gde Vlada ColdHeart objašnjava Combo & Bound sistem a onda povlači i paralele između džudoa i Tekkena sada ColdHeart

FGC utorak 28.03. 12:12 Komentara: 3

Stižu promene za Street Fighter V

Fanovi su sa uzbuđenjem čekali novu sezonu za Street Fighter V koju su u decembru i dobili zajedno sa Akumom i sa tim su iz prvog plana ispali likovi kao što su Ryu, Chun Li i Nash.

FGC četvrtak 16.03. 10:48 Komentara: 3
strana 1 od 5 idi na stranu