Esports B92.net

Tekken 7: Edi je zvanično tu

Već smo pisali kako su procurele informacije od Ediju i sada vam možemo potvrditi da će se „svima“ omiljeni kapoerista vratiti uprkos sumnjama zbog izbacivanja Laki Kloi.

nikola savić klan rur, Milozof
Podeli

Edi je u franšizi još od Tekkena 3 i brzo je postao jedan od popularnijih likova u serijalu zbog naizgled jednostavnosti korišćenja tj. igračima je dozvoljavao da nasumičnim pritiskanjem tastera naprave veliku štetu. Upravo to je podelilo Tekken publiku na dva dela, prvi sačinjen od Edijevih pristalica, a drugi koji mu se baš i nije radovao.

Ovakva polarizovana reakcija je dovela do toga da se na sopstvenom videu evropska branša Namco-a (BANDAI NAMCO Entertainment Europe) oglasila rekavši: „Smirite se, svi dobri igrači će vam reći kako nije nimalo teže braniti se protiv Edija naspram nekog drugog lika“.

Fizički je malo izmenjen i sada nosi kožne pantalone i leopard jaknu umesto dobro poznatih žuto-zelenih pantalona i majice bez rukava, a otkriveni su neki detalji iz priče. Naime, Edi se učlanio u Tekken Force kako bi mu Mišima Zaibacu pomogao da nađe lek za svog bolesnog učitelja, ali njegov učitelj umire i saznavši da je Kazuja novi predsednik Zaibacua, Edi se otisnuo na put osvete

Iz trejlera ne saznajemo puno o tome kako će izgledati u samoj igri, ali verujemo da ćemo vremenom saznati više, a do tada nam preostaje trejler i da sačekamo 2. jun

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.