Esports B92.net

Sprema se Marvel vs Capcom 4

Avengers i Street Fighter se ponovo sudaraju.

KlanRUR.rs, Bojan Jovanović
Podeli
Foto: Capcom
Foto: Capcom

Tokom vikenda koji je pred nama održaće se Playstation Experience a u okviru istog i Capcom Cup 2016, veliki turnir u Street Fighter 5. Po glasinama koji kruže ovih dana, Capcom će tog dana otkriti novu igru – Marvel vs Capcom 4.

Glasine potiču iz više izvora i pominje se da Capcom planira da igru izda tokom 2017. godine i da ćemo sa Marvel strane igre videti više likova iz njihovog filmskog univerzuma tako da su male šanse da se u serijal vrate X-men likovi. Serijal je počeo upravo sa mutantima i ovo bi bio veliki preokret, naravno ako se ispostavi da su glasine tačne.

Poslednja MvC igra je bila Ultimate Marvel vs Capcom 3, izada 2011. godine, dok je licenca za korišćenje Marvel likova istekla dve godine kasnije kada je Capcom morao da povuče ove igre i sve njihove ekspanzije sa digitalnih prodavnica i samim tim naglo morao da prekine podršku. Ali, Marvel vs Capcom 3 je ostao popularna igra u FGC svetu sa turnirima koji i dalje uspevaju da okupe veliki broj igrača. Iz Marvel Games su potpuno svesni popularnosti ove epileptične igre i, iako ne otkrivaju ništa o postojanju MvC4, izjavili su da žele da izađu fanovima u susret.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.