Esports B92.net

Srcelomni OG se preporodio na MDL?

Posle slabog starta na turniru u Vuhanu, jedina evropska ekipa se sa vezanih 5:0 vratila i zauzela najbolju poziciju pred plej-of.

SyS KlanRUR
Podeli

Drugi dan Mars Dota Lige, tj round-robin faza turnira je gotova. Posle katastrofalnih 0:2 na početku kojima je OG otvorio turnir, i poraza od EG i LGD glavnog tima, ekipa je izgleda totalno drugačije danas.

Od čitavog takmičarskog dana izdvajamo, i preporučujemo da pogledate super uzbudljivi i borbama ispunjen meč između OG i LGD.FY gde je OG predvođen od strane s4 pokazao koliko dobro može da odigra.

To je bila samo jedna od pet vezanih pobeda (5:2) OG sa kojima su zauzeli najbolji seed od 8 učestvujućih ekipa, i priliku da biraju protivnika između ostale 3 ekipe koje su u top 4 – Newbee, LGD, i LGD.FY. Pošto su sve tri ekipe imale izjednačen skor 4:3, pitanje je bilo, da li nekome smeta da igra protiv OG ili im je svejedno i odustaju od majstorice. Očigledno niko se ne plaši OG u winner’s bracketu pa se majstorica nije igrala, a OG je džentlmenski odabrao ekipu koja ih je u round-robin savladala – LGD.

Parovi gornjeg dela piramide su OG:LGD i LGD.FY:Newbee, dok će se u loser’s bracketu susresti EG i Clutch Gamers, kao i VG:iG. EG je u turnir ušao zaista snažno, i momci u plavom nisu loše igrali, ali su ih upravo kineske ekipe iz gornjeg dela tabele savladale, i sa izjednačenim rezultatom sve 4 ekipe (4:3) poslale u borbu za opstanak.

Takmičenje se nastavlja sutra mečevima gornjeg dela piramide. OG i LGD su na rasporedu negde oko 04:00 časa ujutro na Twitch kanalima BeyondTheSummit studija.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.