Esports B92.net

Invictus Gaming bez poraza u DPL

KlanRUR
Podeli

Najveća kineska Dota 2 liga polako ali sigurno napreduje prema finalu od kog nas deli nešto manje od dva dana. Round-robin faza takmičenja je završena pa znamo ko su to definitivni pobednici a ko gubitnici treće sezone Dota 2 Professional League takmičenja.

Tim FTD club C je igrao katastrofalno i sa skorom 0-0-11 ispada iz prve divizije lige, tako da će se sledeće sezone takmičiti u drugoj diviziji istog takmičenja. VG.Potential i CDEC Gaming će u doigravanju protiv najboljih ekipa druge divizije odlučivati o ostanku u prvoj ligi ili ispadanju iz nje, a koliko je CDEC u problemu govori i skor 1-2-8 koji su postigli, pobeđujući samo FTD tokom čitave sezone.

U plejof je prošlo šest ekipa predvođenih Invictus Gamingom sa skorom 8-3-0, drugi je VG sa 7-3-1, ali neporaženi su bili i LGD Gaming i Newbee sa malo slabijim skorovima 5-6-0.

Najbolji seed je garantovao ekipama IG i VG polufinale, gde čekaju rasplet između ostale četiri ekipe koje su prošle u plejof, a šampiona treće sezone DPL lige ćemo znati već u ponedeljak.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.