Esports B92.net

SUNSfan više nije vlasnik Digital Chaosa?

Šta se dešava sa jednim od najvećih NA Dota timova?

KlanRUR
Podeli

Šenon “SUNSfan” Skoten koji je mnogima u Dota2 svetu poznat po svom YouTube kanalu DotaCinema a kasnije kao vlasnik Dota 2 tima Digital Chaos i jedan od komentatora u produkciji MoonDuckTV, ukratko smotani bradati lik sa naočarama koji preterano voli mačke i igra lošu Dotu uz mnogo humora, nije više u sklopu Digital Chaos tima.

U današnjem postu SUNSfan je naveo da je napustio Digital Chaos što je u najmanju ruku čudno jer je do sada on bio upravo vlasnik čitave organizacije – ili se bar tako mislilo. Digital Chaos je uz pomoć pametnog izbora i kombinacije starih Dota 2 zvezda i novim talenata stvorio tim koji je dotakao sam vrh svetske Dota scene, i iako u poslednje vreme ne beleži rezultate uvek je “tu negde”.

SUNSfan je naveo da i dalje deli pasiju za esports i Dotu i da će nastaviti da radi u toj sferi ali i da ne želi da komentariše situaciju vezanu za Digital Chaos. Da li je došlo do neke svađe unutar tima ili spora oko vlasništva tima nije jasno, ali sigurni smo da će se situacija uskoro razjasniti. Do tada internet sigurno neće prestati sa spekulacijama.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.