Esports B92.net

Mushi organizuje reformu Mineskija

KlanRUR Izvor:
Podeli

Iako Mushi nije znao šta želi da radi po napuštanju Fnatic-a ranije ove godine sada je malezijski veteran pronašao sledeću stvar koju želi da radi u eSports svetu – biće trener tima Mineski. I ne samo trener, već će biti vodeća osoba u reformiranju čitavog tima.

Nije preostalo mnogo stvari kojima se Mushi nije bavio u Dota 2 univerzumu ali kreiranje novog tima i treniranje istog je jedna od njih. I popriličan izazov rekli bismo. Naime iako Mineski nije loše igrao na Kiev Major kvalifikacijama i prošao je sve do poslednje prepreke u okviru regionalnih kvalifikacija gde je poklekao pred TNC i propustio šansu da nastupi u Kijevu, očigledno je da u organizaciji smatraju da mogu i žele više od toga.

Iz tog razloga, Mushi sa svojim ogromnim iskustvom i talentom je tu, i uz pomoć starog poznanika i starog saigrača iz Mineskija Kenchija pristupiće kreiranju nove ekipe, ali na internacionalnom nivou pošto organizacija evoluira u globalnu.

Novi roster tima ćemo saznati sledeće nedelje.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

RUR intervju: Swiftending - Studije su na pauzi zbog TI

U drugom delu intervjua sa igračima tima Planet Dog, koji se kroz evropske kvalifikacije uputio na The International, razgovarali smo sa Urošem "Swiftending" Galićem, koji nam je rekao sa kakvim odlukama se borio pre kvalifikacija kao i čim se bavi inače, pored Dote.

Dota 2 subota 15.07. 15:37 Komentara: 4

Nagradni fond The International 2017 premašio TI6

Ove srede je nagradni fond za najveći Dota 2 turnir i jedan od najvećih svetskih esport događaja, The International 2017, i zvanično prebacio cifru koja je sakupljena prošle godine, i u trenutku dok ovo pišemo ta cifra iznosi 20 818 630 dolara!

Dota 2 četvrtak 13.07. 12:35 Komentara: 2
strana 1 od 23 idi na stranu