Esports B92.net

Dota 2: Anži Mahačkala objavio pun sastav tima

KlanRUR Izvor:
Podeli

Nedavno smo objavili da je ruski fudbalski klub Anži iz Mahačkale doveo bivšeg superstara Na’vi ekipe XBOCT-a kao kapitena i osnovu buduće dota ekipe Cyber Anji a sada su popunili redove i potpisali sa svih pet igrača.

U pitanju su iLTW, yoky-, Chuvash i Misha. XBOCT je i dalje izlistan kao kapiten ekipe, a ostaje da se vidi ko će biti zadužen za pick/ban fazu mada ni tu XBOCT-u ne fali iskustva.

Ostatak postavke čine i drugi sada već veterani Dota 2 scene poput yoky-a za kog ostaje da se vidi da li će igrati svoju originalnu poziciju na offlane ili poziciju “1” na kojoj već duže insistira, a zanimljivo je da XBOCT koji je originalno igrač pozicije 1 često rotira i to veoma uspešno na oflejn. Tu su i igrači koji su dosta vremena igrali u ruskom pub stacku a kasnije timu Comanche pa ćemo videti koliko će Anži i zaista biti jak u svom sajber izdanju.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

RUR intervju: Swiftending - Studije su na pauzi zbog TI

U drugom delu intervjua sa igračima tima Planet Dog, koji se kroz evropske kvalifikacije uputio na The International, razgovarali smo sa Urošem "Swiftending" Galićem, koji nam je rekao sa kakvim odlukama se borio pre kvalifikacija kao i čim se bavi inače, pored Dote.

Dota 2 subota 15.07. 15:37 Komentara: 4

Nagradni fond The International 2017 premašio TI6

Ove srede je nagradni fond za najveći Dota 2 turnir i jedan od najvećih svetskih esport događaja, The International 2017, i zvanično prebacio cifru koja je sakupljena prošle godine, i u trenutku dok ovo pišemo ta cifra iznosi 20 818 630 dolara!

Dota 2 četvrtak 13.07. 12:35 Komentara: 2
strana 1 od 23 idi na stranu