Esports B92.net

Dota 2 patch 7.03 - Juggernaut Arcana

KlanRUR
Podeli

Najnoviji dragulj dizajna iz Valve-a je tu. Sa ogromnih šest meseci čekanja i bar jednim Reddit postom svakog dana drago nam je da konačno vidimo Juggernaut arkanu. Mi smo bez ikakve sumnje oduševljeni i ne delimo ubeđenja gomile redditovaca koji kukaju o boji arkane(mada iskreno nekada previše šljašti sa svim efektima na maximumu), jer pamtimo dane kada je u DotA na WC3 originalu onima koji nisu koristili “Allied colors” opciju Juggernaut bio obojen zavisno od izbora slota, ali to je već neka druga priča, pa ćemo se vratiti na patch notes.

Džag je dobio kompletan set novih animacija, drugačije zvuči i izgleda pa je manje više svaki aspekt gejmpleja grafički drugačiji. Tu je i specijalni efekt koji Juggernaut ostavlja na zemlji kada nečiji život završi Critical udarcem ili iz Omnislasha, ili ako postigne Tripple kill, Ultra kill ili Rampage. Tu je i stalno animirani zmaj koji oslikava duh koji je bio zarobljen u Juggernautovoj masci pre njenog raspolućivanja i preuzimanja heroja od strane duha. Zanimljivo parče lore-a.

Captain’s Mode je konačno dočekao redizajn User Interfacea pa je u skladu sa post-7.00 izgledom igre, a Monkey King je sveže ubačen u CM. Šta mislimo o MK u CM mode-u, kroz vizionarski pogled RUR SyS-a čitajte u novom GameFun eSports dodatku u izradi KlanRUR-a ili na KlanRUR sajtu od ponedeljka 20. marta 2017.

Jakiro je dobio model redizajn pa je sada trapavi zmaj malo lepši i “ozbiljniji” a već duži niz blagih buffova bi mogao uskoro i da ga vrati u metaplay.

Što se tiče ingame mehanika, gold income je nerfovan iz većine izvora, dok je i raspored i odnos XP potrebnog za levelovanje izmenjen, pa su neki leveli naglašeno teži za dobiti od drugih, a samim tim i power spike odnos izgleda drugačije.

Tu je i mnogo promena na itemima, od kojih svakako treba spomenuti Moonshard promenu jer je sada moguće dati saigraču sopstveni Moonshard kao buff pa su Alchemist i ekstremno pohlepni supportovi dobili indirektan buff.

Tu su i mnoge promene na herojima, od kojih ćemo izdvojiti promenu na Rhasti koji je dobio čak 18 base damage buff, ali po cenu rangea, i očigledno je da su IceFrog i developeri u Valve primili poruku, jer je ovaj heroj bio jedini neupotrebljen tokom Kijev Major kvalifikacija.

Sve patch notes možete pogledati ovde, a detaljnu analizu patcha 7.03 od strane RUR SyS gledajte večeras posle 17:00 na RUR Twitch kanalu.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.