Esports B92.net

Poznati svi učesnici Kijev Major regionalnih kvalifikacija

KlanRUR
Podeli

Završene su otvorene kvalifikacije u svim regionima, i 23 tima su se priključila onima već pozvanima da učestvuju u regionalnim kvalifikacijama za Valveov Kijev Major.

U Evropi je SingSingov stack Bean Boys pobedio Horde i WehSing konačno ponovo učestvuje na Valveovom eventu. Pored njih, u prvoj rundi iz Evrope su se kvalifikovali Prodota Gaming i "4 protect 5" (bivša IKEA kvalifkikovana kroz Battle Cup). CIS region je poklekao pred stabilnošću tima Hive pored Double Dimension iz prve runde otvorenih kvalifikacija.

Iz Kine stižu Vici Gaming i Team MAX, kao i Young Elite kroz Battle Cup. SEA region su osvojili Team Bazaar i Team Bazaar Youth, dok je Prestige World Wide bio jedini tim u Battle Cup kvalifikacijama.

Region Južne Amerike ima čak osam ekipa koje su morale da prođu kroz otvorene kvalifikacije, od kojih ćete verovatno prepoznati samo par, dok u NA imamo prvi tim sa devojkom (4W, Layla), kao i CoL, Fire Dota i "isGG".

Detaljnu listu kvalifikanata možete pogledati ispod.

Regionalne kvalifikacije se nastavljaju već danas, a u SEA regionu je Team Faceless već na dobrom putu da obezbedi prolaz u završnicu regionalnih kvalifikacija.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.