Esports B92.net

Kijev Major počinje 27. aprila!

KlanRUR Izvor:
Podeli

Kijev Major, jedan od dva Major Valve turnira ove godine, malo će “kasniti” tj pomeren je par nedelja kasnije, tako da će početi 27. aprila, sa velikim finalem 30. aprila. U današnjem Valve zvaničnom postu saznajemo i cenu karata, koja je za finale oko 15$, dok ulaznica za sve dane turnira plus dodatne opcije koje turnir nudi ok 35$. Pretpostavljamo da je tu uključeno druženje sa igračima i pristup dodatnim materijalima u distribuciji Valvea. Čitav event će biti u izvođenju PGLa koji je do sada već dokazao da je sposoban da organizuje najveće Valve turnire.

Otvorene kvalifikacije za turnir počinju 6. marta, pa ako mislite da ste dovoljno dobri da pokušate da se kvalifikujete, ili samo želite da se kockate u pokušaju da sretnete neku od jačih ekipa koje će učestvovati u kvalifikacijama i spamujete “look mom, i’m on TV”, ne propustite da se prijavite! Uslediće regionalne kvalifikacije između 10-13. marta gde će već dokazane ekipe bez pozivnice igrati za mesto na završnici protiv pobednika otvorenih kvalifikacija.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

RUR intervju: Swiftending - Studije su na pauzi zbog TI

U drugom delu intervjua sa igračima tima Planet Dog, koji se kroz evropske kvalifikacije uputio na The International, razgovarali smo sa Urošem "Swiftending" Galićem, koji nam je rekao sa kakvim odlukama se borio pre kvalifikacija kao i čim se bavi inače, pored Dote.

Dota 2 subota 15.07. 15:37 Komentara: 4

Nagradni fond The International 2017 premašio TI6

Ove srede je nagradni fond za najveći Dota 2 turnir i jedan od najvećih svetskih esport događaja, The International 2017, i zvanično prebacio cifru koja je sakupljena prošle godine, i u trenutku dok ovo pišemo ta cifra iznosi 20 818 630 dolara!

Dota 2 četvrtak 13.07. 12:35 Komentara: 2
strana 1 od 22 idi na stranu