Esports B92.net

Kijev Major počinje 27. aprila!

KlanRUR
Podeli

Kijev Major, jedan od dva Major Valve turnira ove godine, malo će “kasniti” tj pomeren je par nedelja kasnije, tako da će početi 27. aprila, sa velikim finalem 30. aprila. U današnjem Valve zvaničnom postu saznajemo i cenu karata, koja je za finale oko 15$, dok ulaznica za sve dane turnira plus dodatne opcije koje turnir nudi ok 35$. Pretpostavljamo da je tu uključeno druženje sa igračima i pristup dodatnim materijalima u distribuciji Valvea. Čitav event će biti u izvođenju PGLa koji je do sada već dokazao da je sposoban da organizuje najveće Valve turnire.

Otvorene kvalifikacije za turnir počinju 6. marta, pa ako mislite da ste dovoljno dobri da pokušate da se kvalifikujete, ili samo želite da se kockate u pokušaju da sretnete neku od jačih ekipa koje će učestvovati u kvalifikacijama i spamujete “look mom, i’m on TV”, ne propustite da se prijavite! Uslediće regionalne kvalifikacije između 10-13. marta gde će već dokazane ekipe bez pozivnice igrati za mesto na završnici protiv pobednika otvorenih kvalifikacija.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu