Esports B92.net

Kijev Major počinje 27. aprila!

KlanRUR Izvor:

Kijev Major, jedan od dva Major Valve turnira ove godine, malo će “kasniti” tj pomeren je par nedelja kasnije, tako da će početi 27. aprila, sa velikim finalem 30. aprila. U današnjem Valve zvaničnom postu saznajemo i cenu karata, koja je za finale oko 15$, dok ulaznica za sve dane turnira plus dodatne opcije koje turnir nudi ok 35$. Pretpostavljamo da je tu uključeno druženje sa igračima i pristup dodatnim materijalima u distribuciji Valvea. Čitav event će biti u izvođenju PGLa koji je do sada već dokazao da je sposoban da organizuje najveće Valve turnire.

Otvorene kvalifikacije za turnir počinju 6. marta, pa ako mislite da ste dovoljno dobri da pokušate da se kvalifikujete, ili samo želite da se kockate u pokušaju da sretnete neku od jačih ekipa koje će učestvovati u kvalifikacijama i spamujete “look mom, i’m on TV”, ne propustite da se prijavite! Uslediće regionalne kvalifikacije između 10-13. marta gde će već dokazane ekipe bez pozivnice igrati za mesto na završnici protiv pobednika otvorenih kvalifikacija.

Izvor: KlanRUR

Dota 2

Počeo je DAC 2017

Dota Asia Championship se vratio ove godine, u formatu sa četiri pozvane ekipe i 8 kvalifikovanih, gde je 6 slotova unapred predodređeno za Kinu i 6 za “ostatak”

Dota 2 ponedeljak 27.03. 11:49 Komentara: 0

Dota 2: 180 000 MMR

Malo ih je više od družine Džona Sturdžisa, ne mršte se ni upola dobro, a verovatno ne bi mogli da odbrane ni seoce terorisano od lokalnog bandita, osim ako to

Dota 2 sreda 22.03. 16:47 Komentara: 3
strana 1 od 18 idi na stranu