Esports B92.net

Kijev Major počinje 27. aprila!

KlanRUR Izvor:
Podeli

Kijev Major, jedan od dva Major Valve turnira ove godine, malo će “kasniti” tj pomeren je par nedelja kasnije, tako da će početi 27. aprila, sa velikim finalem 30. aprila. U današnjem Valve zvaničnom postu saznajemo i cenu karata, koja je za finale oko 15$, dok ulaznica za sve dane turnira plus dodatne opcije koje turnir nudi ok 35$. Pretpostavljamo da je tu uključeno druženje sa igračima i pristup dodatnim materijalima u distribuciji Valvea. Čitav event će biti u izvođenju PGLa koji je do sada već dokazao da je sposoban da organizuje najveće Valve turnire.

Otvorene kvalifikacije za turnir počinju 6. marta, pa ako mislite da ste dovoljno dobri da pokušate da se kvalifikujete, ili samo želite da se kockate u pokušaju da sretnete neku od jačih ekipa koje će učestvovati u kvalifikacijama i spamujete “look mom, i’m on TV”, ne propustite da se prijavite! Uslediće regionalne kvalifikacije između 10-13. marta gde će već dokazane ekipe bez pozivnice igrati za mesto na završnici protiv pobednika otvorenih kvalifikacija.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Leviathan ponovo ima Dota 2 ekipu

Ekipa koja je poznata malo iskusnijim fanovima Dote, pogotovo severnoameričke, ponovo ima tim. Endrju Dženkins, jedno od glavnih trenerskih lica sa više sajtova za treniranje Dote je objavio da ponovo aktivno igra sa još nekoliko pub zvezda iz Severne Amerike.

Dota 2 sreda 30.08. 14:19 Komentara: 0
strana 1 od 25 idi na stranu