Esports B92.net

Dota Asia Championship - Team NP predstavlja NA

KlanRUR
Podeli

Jutros smo dobili američkog kvalifikanta za DAC2017, Team NP je prvi put u svojoj istoriji uzeo seriju od Digital Chaos i nastupiće na završnici turnira u Šangaju krajem marta ove godine.

Upravo DC je poslao Team NP u loser bracket još u prvoj rundi bracket sistema, a onda je Team NP vezanim pobedama nad Team Onyx, Complexity Gaming i Digital Chaosa vezao šest pobeda i sa tri vezane serije od 2:0 zasluženo obezbedio mesto u borbi za pola miliona dolara. (Verovatno je pomogla i činjenica da team NP živi Dotu zajedno, kao na slici)

Team NP je delovao ubedljivo kroz finale, a u drugoj partiji je MSS fantastično efikasnim Axe pickom išao do “Beyond Godlike” sa 10-0, završavajući partiju bez smrti.

Ovim nastupom Team NP je pridružio ekipi timova koje ćemo predstaviti kasnije a koji će nastupiti na DAC2017, dok nam danas preostaje da vidimo kako će proći CIS borba timova Effect, Team Spirit i Team Empire koji su ostali u loser’s tj grand finalu CIS kvalifikacija. Team Vega je i pored svog na papiru potencijalno prejakog tima ispao od Team Spirit sa 2:1.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.