Esports B92.net

OG bolji od Invictus Gaming, Elements Pro Gaming eliminisan

KlanRUR, Veljko Vuković
Podeli
Foto: screenshot/Twitch
Foto: screenshot/Twitch

U nastavku prvog dana takmičenja na DotaPit Season 5 LAN finalu OG je savladao Invictus Gaming sa 2-1 i osigurao mesto u polufinalu.

Invictus Gaming je poveo sa 1-0 posle 53 minuta igre. Pobeda je izvojevala trojka Slardar, Lifestealer i Ember Spirit, dok su se Winter Wyvern i Weaver našli u ulozi heroja podrške. OG je uzvratio i izjednačio seriju sjajnom igrom n0taila na Sven heroju, kao i S4 na Clockwork heroju za koje Invictus Gaming nije imao rešenje.

U finalnoj rundi, S4 se obreo na njegovom starom heroju Brewmasteru dok su Ana i n0tail igrali Ember Spirit i Terrorblade heroje. Samo 38 minuta je bilo potrebno OG da privede seriju kraju u svoju korist jer Invictus Gaming nije imao odgovor za navedene heroje koji su načinili 37.500 i 27.700 damage.

OG je poslao Invictus Gaming u donju polovinu plej-of tabele gde su zatim igrali meč za opstanak na turniru protiv domaćeg Elements Pro Gaming. Posle dugo čekanja i ovaj meč je odigran. Invictus Gaming je eliminisao EPG posle samo 24 minuta igre, u meču gde se su se svakog minuta dešavale skoro dve eliminacije. BurNing je bio nezaustavljiv na Lifestealeru sa rezultatom 13-0-6.

Kao poslednji meč prvog dana odigraće se polufinalni susret između Virtus.Pro i OG. Našim momcima želimo više sreće na sledećem turniru.

Izvor: KlanRUR.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.