Esports B92.net

CS:GO - Izbacili Immortals, ali ne idu na Minor

Do pre manje od nedelju dana retko ko je čuo za ekipu French Canadians, a oni su u žižu javnosti dospeli kada su pobedili Immortals i izborili Minor, ali ipak nije moglo biti sve tako bajno za ove momke.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Naime, PLAYER1, igrač ove ekipe je sinoć na svom Tviter profilu objavio da tim neće igrati na Minoru. Iako se turnir igra u Kanadi, ekipa neće moći da učestvuje, a pretpostavlja se da problem predstavlja REOVA, igrač sa turskim pasošem koji trenutno živi u SAD. Po pravilima, tim ne može da zameni igrača, pa će francuski Kanađani ostati bez mesta na Minoru.

Njihovo mesto zauzeće ekipa koja bude najbolja na novom kvalifikacionom turniru, a gde će učestvovati 3 tima: SoaR, Immortals i Misfits. Ovo će biti dobra šansa za Immortals da izbori NA Minor i eventualno urade nešto više, mada je pitanje koliko je ovaj sastav sposoban za tako nešto.

Last Chance Qualifier se igra danas od 22 časa, tada ćemo gledati meč između Immortals i Misftis, dok će SoaR pola sata posle ponoći dočekati pobednika meča i boriti se upražnjeno mesto. Prenose ćete moći da gledati putem Twitcha.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.