Esports B92.net

CS:GO – Da li je Godsent pronašao novog petog?

Samo dan posle vesti da su fnatic i Godsent izvršili trampu, stiže i informacija da je Godsent pronašao petog igrača – zamenu in-game lidera pronaxa!

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

Da li će Fredrik ‘freddieb’ Buo biti dobra zamena iskusnog vođe tima Markus “pronax” Volštena, videćemo kroz par nedelja, kada će se i zvanično oformiti ugovor između Fredrika i Godsenta.

Pre nastupanja za Godsent, freddieb mora završiti turnir sa svojom trenutnom ekipom – Gfinity Elite Series. Turnir se igra u Londonu, a njegova ekipa Epsilon je već u polufinalu. Oni će se 26. avgusta sastati sa englesko-irskom ekipom – exceL eSports. Ukoliko budu bolji od ove petorke, u finalu za nešto više od 50 000 dolara igraće sa pobednikom meča EnVyUs Academy – Prophecy.

Sačekaćemo i zvanično saoštenje ove švedske ekipe, ali je skoro sigurno da će freddieb biti novi igrač Godsenta. REZ i draken su nekada igrali sa Fredrikom, a sada igraju za jednu od najvećih švedskih esports organizacija – NiP. Još jedan primer je i disco doplan, koji je do skoro igrao za fnatic. Neki komentarišu da bi ovo bio dobar potez Godsenta, pogotovo što im sada nedostaje dobar timski taktičar i rifler, a freddieb ima dosta potencijala. On može nastaviti tradiciju transfera dobrih igrača iz Epsilona u veće švedske timove. Videćemo da li će Fredrik prvenstveno osvojiti titulu Gfinity serije u Londonu.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.