Esports B92.net

CS:GO – Nova smoke komanda i zanimljiv predlog

Na CS:GO subredditu pojavio se interesantan predlog jednog korisnika. Pošto je u poslednjem updejtu tajno ubačena nova komanda, +grenade_smoke_color, svi se pitaju da li Valve planira nešto novo sa smokovima. Tako je ovaj korisnik predložio da se za gledaoce uvede mogućnost ‘obojenih’ smokova, kako bi znali koja strana je bacila koju dimnu bombu.

Stefan Ilić klan rur
Podeli

Smoke bačen od CT-a bi imao plavu nijansu, a terori bi imali naranžasto osenčan smoke. Naravno, boje ne bi trebale biti upadljive jer bi nastao kompletni haos prilikom velike upotrebe, već samo diskretne nijanse. Ovo bi dosta pomoglo igračima koji su tek na početnom nivou, kako bi lakše ispratili. Verujemo da bi značilo i komentatorima, kada neko pogreši ili baci bitan smoke. Možda će ovo biti i komanda za offline, tako da smoke bude obojen u boji igrača koju on ima (plava, zelena, ljubičasta, žuta, narandžasta). Ukoliko ovo bude slučaj, vežbanje timskog zauzimanja sajta sa smokovima će biti lakše, jer će se videti koji igrač greši svoj smoke.

Neki korisnici zbijaju šale na Valveov račun, pa predlažu i prodavanje raznih boja na Steam marketu – za laku zaradu. Tako smo se šalili i sa rukavicama i sa StatTrak muzičkim kitovima, pa smo ih na kraju i dobili. Još se ne zna šta komanda znači/radi, a nadamo se da ćemo uskoro dobiti i odgovor.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.