Esports B92.net

CS:GO – Renegades otpustio nexu!

Nakon četvoromesečne saradnje sa Renegadesom, dvadesetogodišnji Nemanja ”nexa” Isaković izbačen je iz tima! Njega menja švedski igrač David ”Jayzwalkingz” Kempner koji je trenutno na probi u ovom timu.

Luka Savić KlanRUR
Podeli

Naš nexa se priključio sastavu Renegadesa u aprilu ove godine. Od kada je postao ”odmetnik” njegov rating je polako padao, možda je to zbog toga što je preuzeo ulogu taktičkog vođe, ali definitivno nije opravdanje za nedostignuta očekivanja.
Njegova zamena je bivši igrač Fnatic-ove akademije, Jayzwalkingz. Sa tim timom bio je na evropskom Minoru gde je zauzeo 6. mesto. Švedska pridošlica je već zabeležena kao peti član Renegadesovog tima u novoj sezoni ESL-ove pro lige.

Iako je izbačen iz ovog tima, budućnost je svetla za nexu. Trenutno ima gomila timova kome trebaju igrači i baš on može biti jedan od tih. Ovo je vreme kada se dešavaju promene u timovima i sigurni smo da nexa neće ostati bez tima. Australijski tim sada ostaje sa samo jednim srpskim članom, a to je poznati srpski trener kassad.

Trenutna postava Renegadesa izgleda ovako:

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.