Esports B92.net

CS:GO – Novi supertim na pomolu?

FaZe Clan pravi nove promene u timu. Prema raznim izvorima, zvezda Fnatica Olof ”olofmeister” Kajbir se sprema da zameni Fabiana ”kioShiMa” Fjea u prvoj postavi ovog talentovanog tima.

Luka Savić KlanRUR
Podeli

Nekadašnji najbolji igrač sveta, olofmeister, je već neko vreme povezan sa FaZe Clanom, ali sada se ova promena sve više bliži realnosti. KioShiMa sa ovom postavom igra već više od godinu dana, nakon što je zamenio popularnog švedskog igrača Maikelelea. Ova promena u timu bi samo ojačala FaZe kao tim, jer će definitivno imati jedno od najjačih sastava u CS:GO sceni nakon što su prethodno doveli jednog od najboljih snajperista u istoriji cs:go-a, Guardiana.

Olofmeister je obeležio istorijske knjige u dresu Fnatica, on i njegova ekipa je bila prva koja je osvojila 2 Major turnira zaredom, imali su jedan od najdužih nizova top-4 završetaka na najvećim turnirima, jednostavno su bili nezaustavljivi tokom 2015. i prve polovine 2016. godine.
Švedska zvezda je morala da napravi pauzu u aprilu prošle godine nakon povrede zgloba, to je omogućilo raznim timovima da se uzdignu i osvoje titule za koje Fnatic nije bio sposoban da osvoji bez olofa. U to vreme brazilci iz SK Gaminga su uzeli priliku i podigli su se na novi nivo, osvojili su dve uzastopne Major titule i postali, uz Fnatic iz 2015. godine, jedan od najdominantnijih timova CS:GO-a.

A Olof je već viđen kako vežba sa igračima FaZe klana:

U slučaju da se ovaj transfer dogodi, FaZe će definitivno imati najbolje aimere sveta. Pored olofa tu su Rain i NiKo, jedni od najboljih aimera na svetu, Guardian kao jedan od najboljih snajperista i polednji deo slagalice, Karrigan, jedan od ako ne i najbolji vođa cs:go-a.

Ukoliko se olofmeister priključi ovoj ekipi, sigurno će biti na pravom putu da nadoknade očajan nastup na prethodnom Majoru. Iako ovaj tim ima previše zvezda, nadamo se da će ostvariti uspeh koji se očekuje od njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.