Esports B92.net

Binary Dragons izgubio na startu DreamHacka

Naš najbolji tim izgubio je svoj prvi meč u Atlanti, protiv ekipe HellRaisers.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Binary Dragons je imao čast da otvori turnir, a igrao se Cache. Naš tim je počeo na CT strani, uzeo je pištolj rundu i naredne dve za 3:0. Tada se otišlo na pauzu koja je trajala oko sat vremena, zbog tehničkih problema. HellRaisers je uzeo prvu rundu posle pauze, da bi Binary uzvratio odmah u sledećoj, pa protivnici nisu imali zavidan buy. Ipak, to im nije smetalo da smanje na 4:2. Tada ulaze u veliku seriju, naš tim se nije snašao na CT strani, pa do kraja nije uzeo nijednu rundu do poluvremena, 11:4.
Pištolj rundu, kao i sledeću je opet dobio naš tim, pa su smanjili na 11:6. Force rundu dobija HellRaisers gde je DeadFox napravio 4 fraga CZ-om, pa je njegov tim otišao na 13:6. Zmajevi su do kraja pokušali da se vrate, pokazali nešto bolju, organizovaniju igru, stigli do 13:10, ali tada protivnik vezuje 3 runde za 16:10 i prva 3 boda u grupi. Najbolji u pobedničkom timu bio je Zero sa 26-15, dok je kod Zmajeva jedini pozitivan bio LETN1 sa 20-19.

Imali su šanse Zmajevi u ovom meču, dve, tri runde su poklonili što ih je koštalo pobede. Ipak, HellRaisers je svetski poznat tim, na Major kvalifikacijama su zamalo ispali sa 2-3, a u meču sa prolaz su tesno izgubili od Immortalsa. Sledeći meč naš tim igra protiv ekipe Misfits u subotu od 16 časova, a sve mečeve možete pratiti na Twitch kanalu DreamHacka.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.