Esports B92.net

Trener Misfitsa na pozajmici u TyLoo

Luis “Peacemaker” Tadeu, trener Misfitsa, nedavno je u ovom timu izgubio svoju poziciju glavnog trenera, pa će se okušati u novom poslu, te otići iz Severne Amerike u Kinu, tačnije u TyLoo.

Bogdan Đurić klan rur
Podeli

Podsetimo, bilo je glasina da je Peacemaker izbačen iz Misfitsa, ali je ipak organizacija objavila da će ostati uz tim u formi analitičara. Izgleda da jednom od najpoznatijih severnoameričkih trenera ova uloga nije dovoljna, pa će se zaputu na drugi kraj sveta, u Kinu, i tamo trenira najbolji tim ove zemlje, TyLoo.
Bilo je u planu da Peacemaker vodi TyLoo na ESL u Kelnu i Major kvalifikacijama, međutim, organizacija PGL je objavila da neće moći da trenira kineski tim, iz razloga što je registrovan za Misfits.

Primio sam mnogo konstruktivnih kritika, što me je poslednjih nedelja navelo da razmislim o mnogim stvarima. Napredovaću i dokazati se ponovo.“, rekao je Peacemaker na Twitteru.

Potom je za HLTV pričao o svojoj ulozi u TyLoo:
Više ću biti u ulozi analitičara i spremanju igre pre početka mečeva, ali i naučiti igrače kako da igraju u određenim situacijama tokom mečeva.

Svoj debi u novom timu, Peacemaker će imati na turniru u Kelnu koji počinje 4. jula.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.