Esports B92.net

CS:GO – Poznata imena svih učesnika DreamHack u Valensiji

DreamHack u Jenćepingu samo što je završen, a nas uskoro očekuje još jedan, u Valensiji. Pet timova dobija je pozivnice, dok su ostali preko kvalifikacija morali da obezbede učešće.

Bogdan Đurić klan rur
Podeli

Turnir je na programu od 13. do 15. jula, nagradni fond iznosi 100 000 dolara, a mesto održavanja turnira je Valensija. Biće veoma zanimljivo u Španiji, s obzirom da na turniru učestvuju ekipe koje traže formu i povratak u sam vrh CS:GO scene. Pet timova dobilo je pozivnice, i to: CLG, EnVyUs, Heroic, NiP i Misfits. Još 3 tima su obezbedila učešće preko kvalifikacija, Red Reserve preko evropskih, NRG preko američkih, i malo poznati tim KPI preko iberijskih kvalifikacija.
Najzanimljivije će biti pratiti NiP, i kako će se REZ snaći u novoj ekipi, te da li Nindže imaju šansu za povratak na pravi put. EnVyUs je izgubio šansu za Major, pa će im ovaj turnir biti dobar pokazatelj gde su trenutno, i šta treba menjati. JUGi i niko predvodiće Heroic, veoma kvalitetan tim, koji može da bude najprijatnije iznenađenje turnira. Misfits je takođe doživeo promene u sastavu, vratio se kapiten seangares, kao i AWP igrač ShahZaM, ovom timu treba što više mečeva, pa će im DreamHack dobro doći.

Vrlo interesantne timove ćemo gledati u Valensiji, te ćemo uživati u turniru koji će biti sjajna uvertira za onaj najbitniji turnir ovog leta, Major u Poljskoj, koji počinje 16. jula.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.