Esports B92.net

Virtus.pro osvojio Adrenaline Cyber League

Uporedo sa DreamHack-om u Jenćepingu, održan je turnir Adrenaline Cyber League 2017, a pobednik turnira je poljski Virtus.pro koji je u finalu savladao Natus Vincere 2:1!

Bogdan Đurić klan rur
Podeli

Turnir, koji je održan u Rusiji, okupio je četiri ekipe koje su dobile specijalne pozivnice, ali kako se održao uporedo sa DreamHack-om nije privukao toliko pažnje. U trajanju od jednog dana, Virtus.pro, Natus Vincere, HellRaisers i FlipSid3 takmičili su se za nagradni fond identičan onom na DreamHack-u, 100 000$!

U polufinalu smo gledali okršaj Natus Vincere i FlipSid3. GuardiaN i njegovi saigrači su relativno lako izašli na kraj sa timom koji u poslednje vreme igra vrlo malo, pa im je budućnost pod znakom pitanja. Dobili su Nuke 16:6 i Inferno 19:16, a najbolji u pobedničkom timu bio je s1mple.
Poljski Virtus.pro igra toplo-hladno, moraju da podižu formu za predsojeći Major, pa im je trijumf na ovom turniru dobro došao. Svoj pohod ka tituli počeli su protiv HellRaisers, i odmah na startu imali poteškoće. Izgubili su Cache 13:16, zatim dobili Train 16:13, te Mirage 16:11.

Poljaci znatno bolje odigravaju u finalu protiv NaVi, dobijaju svoj izbor Nuke ubedljivo 16:2, u neizvesnoj završnici izgubili su Train 22:20, da bi na Mirage lako slavili, 16:8, i tako osvojili titulu, što će im sigurno podići samopouzdanje za nastavak sezone.

Osvajanje turnira Poljacima je donelo čak 65 000$, NaVi je osvojio 25 000$, dok su HellRaisers i FlipSid3 dobili po 5 000$.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.