Esports B92.net

Team Secret od sada Dinasty Gaming!

Bivši direktor Team Secreta, Kemal Sadikoglu, osnovao je novi tim sa ženskim sastavom koji je nastupao pod istom organizacijom.

Stefan Ilić klan rur
Podeli

Sve glasine o novom timu sada su i zvanično potvrđene. Dame su odlučile da ostanu uz Kemala i sa njim osnuju novi tim – Dinasty Gaming. Pored CS:GO ekipe, u novi tim prešli su i igrači MOBA igre Vainglory, koja se igra na telefonu. Oni su takođe bili pod okriljem Team Secret organizacije. Sa njima je prešao i Super Smash igrač – Silent Wolf. Kemal ima u planu da dovede igrače i za igre poput H1Z1, PUBG, Streetfighter i možda FIFA.

Menadžment tima sastojaće se od kapitena ženskog tima – Julije "juliano" Kiran i Sebastijan "cOucOu" Kalija. Za sponzore i brendiranje tima biće zadužen bivši Fnaticov šef komercijale – Daren Njunem.

Devojke su već igrale svoj prvi turnir pod novim imenom, a kao i na skoro svakom ženskom turniru na kojem učestvuju, uzele su prvo mesto! U pitanju je ESU Masters, koji se pored DreamHacka takođe održao u Jenćepingu. U finalu su se sastali sa ruskim timom London Conspiracy, koji su pobedili 2-0. Nagradni fond turnira nije bio previše očaravajuć, pa su za osvojeno prvo mesto osvojile samo oko 5700 dolara. Drugoplasirani ženski LC uzeo je 3700 dolara, a na trećem i četvrtom mestu završili su Riot Gaming i Team Expert Female.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.