Esports B92.net

Ekipa Crowns sa osvojenim turnirom vratila na scenu

Pisali smo o ponovnom formiranju ekipe Crowns, a ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti samo jedan od mnogobrojnih uspeha. Crowns je osvojio LAN turnir u švedskom gradu Upsali, nadomak Stokholma.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Odmah nakon okupljanja tima novih igrača, a starog imena, Crowns je zabeležio uspeh. Ruku na srce, generalno gledano, uspeh nije veliki, ali njima sigurno jeste, s obzirom da je tek formirana ekipa uspela da osvoji turnir, što je odličan podstrek za dalje. U Upsali je održan tradicionalni Birdie LAN 27 turnir, ovoga puta su učestvovale četiri ekipe. Crowns je u meču polufinala pobedio ekipu PGB rezultatom 2:0, po mapama 16:7 i 16:10. U finalu je savladan tim PopcornPlokker$ za koje je igrao disco doplan. Doplan je bio najbolji u svom timu, pomogao im je da osvoje prvu mapu, ali Crowns je uspeo da dobije naredne dve, Inferno i Cobblestone, i osvaje turnir i ček koji iznosi blizu 6000$.

Mnogi će reći da je turnir mali, čak nije ni vredan pomena, ali činjenica da su neki najveći svetski sajtovi, među njima i HLTV, objavili vest o ekipi Crowns, govori o veličini tima. Nadamo se da je ovo samo početak, sami su najavili borbu za najveće turnire, a mi se svakako radujemo novom imenu na CS:GO sceni, i da će se uskoro biti konkurentni na velikim turnirima, kao što to polako postaju Space Soldiers, Renegades i ostali.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.