Esports B92.net

Timovi Mousesports i Immortals pozvani na Dreamhack Summer

Organizatori turnira Dreamhack Summer odlučili su da nas iznenade i u jednom danu otkriju dva tima koja su pozvana na turnir u Švedskoj.

luka savić klan rur Izvor:
Podeli

Ti timovi su brazilski tim Immortals, koji je trenutno u potražnji za petim igračem nakon što su odlučili da iz tima izbace Linkoln ”fnx” Laua, i evropski tim Mousesports. Mousesports trenutno ima šarenu ekipu, u kojoj je svaki član drugačije nacionalnosti, što je veoma retko u CS:GO svetu.

Ova dva tima priključuju se Gambitu, Fnaticu i SK Gamingu, kao pozvani timovi na turnir u Švedskoj. Preostala tri mesta, popuniće tim koji će biti pozvan od strane organizatora, pobednik američkih kvalifikacija i pobednik evropskih kvalifikacija. Učesnici kvalifikacija su trenutno nepoznati, ali pošto se turnir održava od 17. do 19. juna, saznaćemo ko su ti timovi ubrzo.

Ovaj turnir će se odvijati po poznatom GSL formatu, i prvo mesto će odneti kući 50 000 dolara. Poslednji pozvani tim će biti otkriven uskoro.

Izvor: Klan RUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Počinje ESL Pro League finale

Zanimljivo je ovih dana u svetu CS-a, veliki turniri se bliže kraju, a jedan od takvih je finale ESL Pro League koje počinje danas, i traje do 4. juna, a na njemu će učestvovati 12 timova.

CS:GO utorak 30.05. 11:49 Komentara: 0

ECS Sezona 3 - Evropa: Ko ide u finale?

Evropski deo Esports Championship Series se bliži kraju, ovog vikenda je završeno pretposlednje kolo, pa se polako kristališu stvari ko ide u London na finale, a ko će šansu morati da traži sledeće godine.

CS:GO ponedeljak 29.05. 11:44 Komentara: 0

SpaceSoldiers osvojili GeForce Kup

Turski tim SpaceSoldiers, pobedivši ekipe poput Imperiala i Red Reserva, su pobednici ovogodišnjeg GeForce kupa. Iako nije bio turnir pun najpopularnijih timova, na njemu su ipak učestvovala imena poput Kinguina, Pente i Fnaticove akademije.

CS:GO ponedeljak 29.05. 11:36 Komentara: 0
strana 1 od 18 idi na stranu