Esports B92.net

Timovi Mousesports i Immortals pozvani na Dreamhack Summer

Organizatori turnira Dreamhack Summer odlučili su da nas iznenade i u jednom danu otkriju dva tima koja su pozvana na turnir u Švedskoj.

luka savić klan rur Izvor:
Podeli

Ti timovi su brazilski tim Immortals, koji je trenutno u potražnji za petim igračem nakon što su odlučili da iz tima izbace Linkoln ”fnx” Laua, i evropski tim Mousesports. Mousesports trenutno ima šarenu ekipu, u kojoj je svaki član drugačije nacionalnosti, što je veoma retko u CS:GO svetu.

Ova dva tima priključuju se Gambitu, Fnaticu i SK Gamingu, kao pozvani timovi na turnir u Švedskoj. Preostala tri mesta, popuniće tim koji će biti pozvan od strane organizatora, pobednik američkih kvalifikacija i pobednik evropskih kvalifikacija. Učesnici kvalifikacija su trenutno nepoznati, ali pošto se turnir održava od 17. do 19. juna, saznaćemo ko su ti timovi ubrzo.

Ovaj turnir će se odvijati po poznatom GSL formatu, i prvo mesto će odneti kući 50 000 dolara. Poslednji pozvani tim će biti otkriven uskoro.

Izvor: Klan RUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Gambit pobednik Major turnira u Krakovu!

U finalu PGL-ovog Majora u Krakovu susreli su se Gambit i Immortals. Taktika protiv eksplozivnog aima, Zeus protiv Steela, HEN1 protiv AdreNa. Ko će biti krunisan šampionom Majora? Zeus koji je izbačen iz Na’Vija nakon mnogih odanih godina ili Immortalsi koji su sve vreme u senci njihovih sunarodnika SK Gaminga?

CS:GO nedelja 23.07. 23:45 Komentara: 5

Našem Legiji zamalo izmaklo polufinale, ‘Besmrtni’ bolji!

Četvrtfinalni meč između nemačkog BIGa i ekipe Immortals iz Brazila obeležile su neverovatno uzbudljive mape sa bliskim završecima. Nažalost, nećemo imati Srbina u polufinalu Majora u Krakovu, jer je ekipu BIG savladao Immortals iz Brazila. Duel je otpočet na Cobblestonu, koji su izabrali Brazilci. Drugi odabir Besmrtnih bio je Train, dok se pre toga BIG odlučio za Inferno.

CS:GO subota 22.07. 02:17 Komentara: 4
strana 1 od 27 idi na stranu