Esports B92.net

Srpski igrač Nexa na korak od CS:GO tima Renegades

Mladi Nemanja koracima Nikole "NiKo" Kovača stupa na svetsku CS:GO pozornicu.

nikola savić klan rur
Podeli

Australijska CS:GO organizacija Renegades će najverovatnije angažovati jednog od najtalentovanijih CS:GO igrača sa ovih prostora, mladog Srbina Nemanju “nexa” Isakovića. Ovu informaciju prenosi portal Slingshot Esports, prema neimenovanim izvorima "bliskim timu" Renegades.

Tim Renegades je već skoro 3 meseca pod trenerskom palicom našeg proslavljenog CS veterana, Aleksandra “kassad” Trifunovića, tako da je kassad sasvim sigurno imao veliki uticaj unutar tima na donošenje ove odluke. Prema pisanju pomenutog portala, dogovor i ugovor su praktično već gotovi i sada se samo čeka odobrenje radne vize za devetnaestogodišnjeg Nemanju, kako bi otputovao u Detroit, gde se nalazi timska kuća ekipe.

Nemanja će zameniti Simona “atter” Aterstama, koji je kratko vreme igrao umesto Rickeha, ali koji se očigledno nije dobro uklopio u timu, pa će izgleda ostati bez mesta u rosteru.

Verujemo da je kassad dobro izabrao, imajući u vidu njegovo iskustvo i poznavanje domaće scene, a RUR intervju sa kassadom iz oktobra prošle godine možete pogledati ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.