Cannes Lions

"Jedna knjiga za mir" osvojila tri Kanska lava

Projekat Jedna knjiga za mir nastao je u saradnji agencija New Moment i Y&R Dubai, a osmišljen za Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da se sruše verske predrasude i podigne svest o važnosti međusobnog razumevanja i međureligijskog dijaloga. Taj projekat osvojio je tri kanska lava i to u kategorijama Print, PR i Promo & activation.

Cannes Lions utorak 20.06. 09:39 Komentara: 0

Srbija „Young Lions“ Takmičenje 2017!

Kao zvanični predstavnik za Srbiju za „Cannes Lions International Festival of Creativity“, B92 održava nacionalno takmičenje pružajući mladim i perspektivnim advertajzing profesionalcima priliku da se takmiče u okviru prestižnog „Young Lions“ takmičenja u Kanu u junu sledeće godine.

Cannes Lions četvrtak 19.01. 11:43 Komentara: 0

Nove nagrade kampanji protiv nasilja nad novinarima

Na prestižnom evropskom festivalu kreativnosti Eurobest u Helsinkiju, agencija Saatchi&Saatchi Beograd osvojila je dve nagrade za kampanju ’’Hronike pretnji’’ realizovanoj u saradnji sa Komisijom za istraživanje ubistava novinara i OEBS-om (Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju).

Cannes Lions četvrtak 4.12. 15:35 Komentara: 0

Saatchi & Saatchi Beograd osvojio "Bronzanog lava"

Na najvećem svetskom festivalu kreativnosti Cannes Lions, agencija Saatchi & Saatchi nagrađena je ''Bronzanim lavom'' za kampanju “Hronike pretnji” realizovanoj u saradnji sa Komisijom za istraživanje ubistava novinara i OEBS-om (Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju)

Cannes Lions sreda 18.06. 23:14 Komentara: 0

Kampanja “Hronike pretnji” u finalu Cannes Lions-a

Kampanja “Hronike pretnji” koju su realizovali Saatchi & Saatchi Beograd, Komisija za istraživanja ubistava novinara i OEBS (Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju) našla se među finalistima u kategoriji Use of media na najvećem svetskom festivalu kreativnosti Cannes Lions.

Cannes Lions ponedeljak 16.06. 16:02 Komentara: 0
strana 1 od 3 idi na stranu