Vesti -

Luksuz u centru Beograda - od €135.000 do €450.000

Beograd -- Luksuzni stanovi u centru Beograda uvek su na ceni i fluktuacije na tržištu retko kada znatno utiču na situaciju u tom segmentu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ponuda takvih stanova je bogata i na portalu MojKvadrat.rs, a samo u poslednjih nekoliko dana su oglašeni stanovi na vrhunskim lokacijama kao što su Vračar, Vlajkovićeva, Strahinjića Bana, koji koštaju od 150.000 evra do čak 450.000 evra.

Najskuplji stan oglašen ove nedelje nalazi se u srcu Beograda, u Knez Mihailovoj ulici u predratnoj zgradi iz 1936. godine. Površine je 150 kvadratnih metara i procenjen je na 3.000 evra po kvradratu, odnosno 450.000 evra.

Gleda ka Obilićevom vencu sa trećeg sprata, ima pet soba, dve terase, a zgrada ima lift, interfon i podrum.

Izgleda da je privukao pažnju, pa je nedostupan, verovatno je u pregovorima.

Foto: Mojkvadat.rs
Foto: Mojkvadat.rs

Samo malo dalje, na Terazijama nalazi se stan oglašen na 399.000 evra, koji ima 179 kvadrata i odiše šmekom starog Beograda.

U predratnoj je zgradi koja je podignuta 1934. godine, a koja je potpuno renovirana spolja. Stan je petosoban, salonskog je tipa, ima dnevni boravak od čak 80 kvadrata, četiri sobe i dva mokra čvora, a u zgradi postoje centralno grejanje, lift, telefon i interfon. Stan gleda na Terazije, a sa prozora se vidi i Terazijska česma.

Oglašen kao "odlična investicija", koja može biti upotrebljena za izdavanje poslovnog prostora.

Foto: Mojkvadat.rs
Foto: Mojkvadat.rs

Malo dalje od samog jezgra nalazi se jedno od žarišta noćnog života prestonice, a u Ulici Strahinjića Bana se nalazi i luksuzan četvorosoban stan koji je oglašen na 350.000 evra.

Kako se navodi, zgrada iz 2001. ima samo pet stanova, a ovaj je sam na drugom spratu, dvostrano je orijentisan i ima dva ulaza, centralno grejanje, lift, podrum i interfon. U oglasu je navedeno da se stan prodaje "luksuzno namešten".

Izgleda da je privukao pažnju, pa je nedostupan, verovatno je u pregovorima.

Foto: Mojkvadrat.rs
Foto: Mojkvadrat.rs

Između Skupštine Srbije i Ateljea 212 smeštena je Vlajkovićeva ulica, u kojoj se nalazi petosoban salonac (144kvm), koji je oglašen na 330.000 evra.

Stan je trostrano orijetisan, nalazi se u zgradi iz šezdesetih godian prošlog veka na trećem od pet spratova. Osim lifta, podruma i centralnog grejanja, važno za ovaj kraj grada je što ima i obezbeđen parking u dvorištu zgrade.

Foto: Mojkvadrat
Foto: Mojkvadrat

Za deset hiljada evra (320.000€) manje može se kupiti stan u novoj zgradi u srcu Vračara u Hadži Prodanovoj.

Kako se navodi, stan pruža mir u samom centru grada, ima podrum, lift, parking mesto i terasu. Nalazi se na drugom spratu nove petospratnice i ima četiri sobe.

U blizini, u jednoj od najpoznatijih vračarskih ulica, u Krunskoj, nalazi se stan iz cenovno niže kategorije.

U pitanju je četvorosban stan na poslednjem spratu zgrade koja je pod zaštitom Zavoda za spominke.

Cena je 135.000 evra, a stan ima dve dnevne sobe, dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, a postoje i terasa, parking i podrum.

Ove i druge ponude iz svih gradova i mesta u Srbiji možete pronaći na sajtu Mojkvadrat.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.