Vesti -

Vučić: Po kojoj matematici je 450€ manje od 350?

Po kakvoj je to matematici 450 evra manje od 350, pitao je Aleksandar Vučić povodom navoda da plate i penzije nisu povećane, već vraćene na prethodni nivo.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/Tanja Valić
Foto: Tanjug/Tanja Valić

- Vučić: Ne dajte ribu, naučite ga da peca FOTO

"Kažu: kada povećate plate za 10 odsto da je to opet manje. Kako je to 450 evra manje od 359, ili kako je 409 evra manje nego 350 ili 330? Objasnite mi tu matematiku", rekao je predsednik.

"Mi koji pripadamo pristojnoj Srbiju, a to su vredni radnici, ali ne oni najgori đaci koji su sebe bez pokrića proglasili za elitu, mi ćemo uspeti jer sam ubeđen da ljudi poštuju rad", istakao je.

On je rekao da je zadovoljan onim što je do sada učinjeno, ali da "moramo još više i bolje".

"Kada svako sebi postavi pitanje može li bolje, siguran sam da ćemo imati bolje rezultate", rekao je Vučić.

On je kazao da je lično ponosan na neke stvari, poput otvorenih sedam fabrika u Nišu i najavio da će uskoro biti rešen problem Kuršumlijske i Lukovske banje.

"U planu je izgradnja puta Niš - Priština i to će dovesti do dolaska investitora u Toplicu, gde imamo četiri okruga. Žitorađe je bukvalno spašeno, lao i Lebane gde smo izguvili ljude. Pre 15-20 godina sve smo gasili i zatvarali, sada otvaramo", rekao je Vučić.

On je najavio da će do maja biti otvorena dva dela puta kroz Jablanički okrug, koji idu ka Makedoniji, što je veoma značajno za dovođenje investitora.

"Tražićemo u Leskovcu nove investitore, u Vlasotincu, Crnoj Travi, koja nam je važna zbog granice prema Bugarskoj. Moramo sve da uradimo da tamo sačuvamo stanovništvo", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.