Vesti -

Mihajlovićeva: Dobro je što su me poslušali

Potpredsednica Vlade je rekla da očekuje i da će ovom odlukom, Aktor uspeti da nadoknadi kašnjenje od šest meseci.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Od velike je važnosti što su grčka kompanija Aktor i Koridori Srbije prihvatili predlog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i moj lično da na deonicima Koridora 10 angažuju još kompanija kako bi se radovi vratili u prihvatljivi tempo“, izjavila je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Ona je, posle intenziviranja građevinskih radova na Koridoru 10, rekla da želi da veruje da će odluka Aktora da dodatno angažuje 19 kompanija doneti i konkretan rezultat na samom gradilištu.

Potpredsednica Vlade je rekla da očekuje i da će ovom odlukom, Aktor uspeti da nadoknadi kašnjenje od šest meseci, koliko je prošlo od kada je Ministartvo toj grčkoj kompaniji i Koridorima Srbije predložilo da je neophodno angažovanje dodatnih firmi kako bi završili ugovoreni posao, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

„Ova odluka je i primer posvećenog rada novog rukovodstva Koridora Srbije koji pokušavaju da u dogovorenom roku i kvalitetu završe ovu za Srbiju najvažniju saobraćajnicu u čemu imaju punu podršku Ministarstva i mene lično“, rekla je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.