Vesti -

Aerodrom Nikola Tesla srušio sve rekorde

Beograd -- Rast ukupnog prometa avio-saobraćaja na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" uticao je i na rast poslovnih prihoda

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

U 2016. su uvećani za pet odsto u odnosu na lani, a ostvarena je neto dobit od 3,19 milijardi dinara, izjavio je danas v.d. generalnog direktora aerodroma Saša Vlaisavljević.

"Poslovna 2016. godina još jedna je u nizu uspešnih godina u poslovanju aerodroma Nikola Tesla Beograd. U 2016. godini ugostili smo ukupno 4,92 miliona putnika odnosno tri odsto više nego prethodne godine, dok je promet robe i pošte uvećan 10 odsto", rekao je Vlaisavljević Tanjugu.

Poslovni rezultati aerodroma Nikola Tesla, kako kaže, nastali su kao sinergija uspešne korporativne strategije, neprekidnih ulaganja i investicija i velikog zalaganja rukovodstva i svih zaposlenih.

"Po svim poslovnim pokazateljima očekujem da tekuća godina bude godina daljeg uspona i nemam nikakve sumnje da beogradski aerodrom ostaje lider u grupi velikih uslužnih preduzeća u Republici Srbiji", rekao je Vlaisavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.