Vesti -

"Vučićeva pobeda obezbeđuje poljoprivredni razvoj"

Beograd -- Pobeda Aleksandra Vučića na izborima za predsednika obezbeđuje poljoprivredni razvoj Srbije, rekao je član Predsedništva SNS-a Branislav Nedimović.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

On je prilikom obilaska Palilule, Surčina, Obrenovaca i Lazarevaca, gde je sa poljoprivrednim proizvođačima razgovarao o subvenicijama, olakšicama i uputstvima za korišćenje IPARD fondova, uvideo da oni žele da rade brže, jače i bolje, jer vide perspektivu u Srbiji.

''Bez stabilnosti i ulaganja Vlade Srbije u poljoprivredu nema napretka'', rekao je Nedimović i pozvao sve građane da 2. aprila izađu na izbore i izaberu Vučića za predsednika Srbije, kako bi se započet posao priveo do kraja.

On je poručio svima koji misle dobro Srbiji i poljoprivredi da u nedelju zaokruže broj 6. jer to pruža kontinuitet, a bez kontinuiteta nema poljoprivrednog razvoja Srbije.

Nedimović je u Ovči obišao domaćinstvo Viorela Švaba, koji obrađuje 150 hektara zemlje, dok je u Dobanovcima razgovarao sa porodicom Vuković, koja obrađuje 100 hektara zemljišta.

Takođe, posetio je i domaćinstva Vladimira Pešića i Srećka Ilića koji uzgajaju lešnike i pčelara Živorada Jeftića iz Stepojevca, koji godišnje proizvede tonu bagremovog i 600 kilograma suncokretovog meda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.