Vesti -

Rasprodaja: Kupite Todorićevu jahtu i helikopter

Vanredna uprava Agrokora na čelu s Antom Ramljakom objavila je poziv za kupovinu jahte i helikoptera Ivice Todorića.

Izvor: Tportal
Podeli
(Foto: Thinkstock.com, ilustracija)
(Foto: Thinkstock.com, ilustracija)

U kratkom saopštenju u Agrokoru navode kako će svi koji iskažu interes o daljem toku procesa prodaje biti obavešteni direktno, a obaveštenje će biti objavljena i na internet stranicama.

Što se same robe tiče, prodaje se helikopter Bell 427, proizveden 2006, s 2920 sati leta. Za ovu vrstu helikoptera, kažu poznavaoci, 2.900 sati leta i nije neka velika brojka, pa će se bivši Todorićev ponos verovatno lako prodati. Ovakve letelice idu na redovne preglede svakih 150 sati leta, s remont motora radi se između 2.500 i 3.000 sati leta. Internet portali za prodaju luksuzne robe helikopter procenjuju na oko dva i po miliona dolara.

Osim crvenog helikoptera prodaje se i jahta Riva dužine 23,86 metara. Jahta je proizvedena 2006. godine. Levi motor ima 1882 sata rada, desni ima 1879 sati rada, što takođe nisu preterano velike cifre. Na internet portalima, ova 'testera' može se nabaviti za nešto manje od tri miliona dolara.

Iako se ranije pisalo da će Ramljak krenuti i u rasprodaju automobila, raznih Audija, Mercedesa i luksuznih terenaca, od toga se barem zasad izgleda odustalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.