- Teme -

Uskoro kraj razgovora o Železari

Beograd -- V.d. ministra finansija Dušan Vujović izjavio je da će ove nedelje biti završeni razgovori sa svim investitorima zainteresovanim za kupovinu Železare.

Izvor: Tanjug
Podeli

Vujović je u izjavi agenciji Tanjug naveo da će će vlada u narednih mesec dana imati jasnu sliku o tome kakav interes postoji, ali i koja su potencijalna rešenja za smederevsku Železaru.

"Ja sam u funkciji predsedavajućeg grupe za Železaru učestvovao u intervjuisanju i razgovorima sa svim potencijalnim investitorima. Tu su investitori od najpoznatijih vodećih svetskih investitora u oblasti čelika do posrednika u toj oblasti", rekao je ministar.

On je dodao da će vlada u roku od mesec i po dva imati jasnu sliku o tome kakav interes postoji i koja su potencijalna rešenja za Železaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Biz

"Železara ne sme da stane"

Smederevo -- Vlada Srbije mora da nađe rešenje za opstanak Železare Smederevo od koje zavisi 20.000 radnika, kaže predsednik Skupštine Železare Smederevo Branče Stojanović.

Srbija utorak 25.02. 08:12 Komentara: 41

Železara dobija samo - šansu

Smederevo -- Ruski Uralvagonzavod trebalo bi da u februaru donese konačnu odluku oko kupovine Železare Smederevo, izjavio je predstavnik Rusije u Srbiji Aleksandar Hripunov

Srbija sreda 30.01. 13:55 Komentara: 4
strana 1 od 7 idi na stranu